Nyt on tilanne sellainen, että mä tahtoisin kirjoittaa. Tahtoisin kovastikin, mutta en pysty. Olen aloittanut seuraavan luvun jo useammin kuin käsissä ja jaloissa riittää sormia ja varpaita, mutta silti mikään ei ole vain kuulostanut hyvältä eikä luontevalta.

Siksi aion tehdä aika isonisonison ISON muutoksen. Tai ehken niin ison, mutta tavallaan ison. Toisin sanottuna, kirjoitan osan viimeisimmästä luvusta uudelleen. Se saattaa viedä kaikki entiset lukijat pois kokonaan, mutta se on tällä hetkellä ainoa tapa, jolla pystyn jatkamaan tarinaa. Muuten en löydä siihen mitään kiinnostusta ja järkevää jatkoa, jota jaksaisin kirjoittaa ja pitää yllä..

Joten päätös on teidän - jatkatteko vai lopetatteko tähän. En tiedä yhtään, koska uudistettu luku tulee julkaistavaksi, mutta ilmoitan siitä sitten ja katsellaan sitten taas jatkoa.

Voi olla, että kirjoitusinto ei silti palaa kunnolla, enkä jaksa uudistetun luvun jälkeen sen enempää kuin ennenkään, mutta onpahan sitten ainakin sen yhden luvun verran taas uutta lukemista!

- Skars

P.S. Luvut 1-10 nyt korjattuina ja osin uudistettuina. Tein jotain tosi pieniä muutoksia, lähinnä selkeytyksen kannalta, mutta jos on pitkä aika edellisistä lukukerroista, niin nekin voi lukaista nyt uudelleen läpi. Pakko ei ole, koska muistaakseni en muuttanut niissä mitään juonen kannalta tärkeää tai muutenkaan mitään suurta..