Ok, tehdään nyt niin, että lyön jäihin koko tämän projektin. Inspiraatio vaan katoaa yhä enemmän päivä päivältä, aikaakaan ei tahdo riittää, enkä halua, että te lukijat joudutte odottamaan jotakin, jota ei ehkä tule.

Anteeksi kaikille, jotka ovat odottaneet jatkoa ja käyneet täällä katsomassa ja kiitos myös kaikille kommenteista ja lukemisesta! Oon todella pahoillani, että näin kävi, mutta ei vain innosta kirjoittaa. :(

En kuitenkaan poista tätä, koska jos (ja kun luultavasti) jonain päivänä jatkan tätä, jatko tulee myös tänne. Siksi jokainen teistä, joka haluaa jatkosta kuulla (tuli se sitten päivän taikka vuoden kuluttua), voisi laittaa kommentin siitä + mukaan omaan sähköpostiosoitteensa (joko kommenttiin tai sitten sille varattuun kenttään, jolloin se näkyy vain minulle). Tällöin lupaan lähettää viestiä jokaiselle, joka haluaa vielä ficciä lukea myöhemmin, kun siihen on tullut jatkoa. Kerron myös sähköpostilla, jos olen päättänyt lopettaa ficin kokonaan. Tällöin teidän ei tarvitse käydä täällä kyttäämässä jatkoa. (:

Vielä kerran siis ANTEEKSI kaikki. Toivon itsekin, että jossain vaiheessa kiinnostus tulisi takaisin.. /:

28.12.2010